Ieder mens kan zich met de spirituele wereld verbinden. Positieve energieën uit deze wereld zijn engelen, gidsen, goden etc. Ik licht nu alleen de engelen toe. Veel mensen kunnen hen niet zien, omdat ze er niet in geloven, teveel in hun hoofd zitten of niet goed gegrond zijn. Maar er zijn ook mensen die ze wel kunnen zien en met hen kunnen communiceren. Ik ben daar zelf ook een van. Ik kan engelen voelen en zien. Engelen komen net als wij uit dezelfde bron en zijn helpers voor ons, om op aarde onze weg te vinden. Zij kunnen mensen ook helpen om bij hun kern te komen. Ze praten met ons via onze gedachten. Je kan ze altijd aanroepen voor hulp. Zonder opdracht kunnen zij niets uitvoeren, door onze vrije wil. Wij bepalen zelf of wij met de boodschappen van de engelen wat willen doen. De engelen zijn er om ons te helpen, om te helen, te beschermen of mogelijkheden te creëren.
Engelen zijn er in alle soorten en maten. Je kan ze zien als een schim, soort witte mist. Of als persoon en soms ook echt met vleugels. Daarnaast kunnen ze mannelijk of vrouwelijke vormen aannemen, omdat het dan voor ons mensen beter te plaatsen valt. Ze kunnen groot of klein zijn. Ook hierin heb je volwassen engelen en kinderengelen.

Zelf ondersteun ik mensen met een engelenbehandeling om weer in balans te komen met hun lichaam, mind (geest) en energie. Zodat ze weer verder kunnen op hun levenspad.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Een engelenhealing:

Tijdens de behandeling wordt je geschoond van alle “zwarte” energie en gevuld met licht en liefde, waardoor je (weer) wordt “aangezet” en verder kan met jouw levenspad. Eventuele problemen worden opgelost, Bv Onzekerheid wordt omgezet in kracht, angst in liefde en (fysieke) klachten verdwijnen (denk aan nachtmerries of pijn). Blokkades worden opgeruimd. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en werkt 4 tot 6 weken nog door. Heb je vragen over lekkerder in je vel zitten, opslot zitten, niet weten hoe je verder moet, last van negatieve energie (entiteiten), weten of een overleden iemand bij je is, nachtmerries die terugkomen, veel onrust van binnen voelen, etc. dan kan deze behandeling jou verder op weg helpen.

Met deze behandeling geef ik mensen het vertrouwen om de toekomst weer positiever tegemoet te zien.

Coaching:

Vaak als je niet lekker zit, zoek je hulp. Je wilt je graag weer lekker voelen en genieten van het leven. Maar hoe kom je door die blokkades heen? Samen gaan we kijken naar jou verhaal en waar je tegen aanloopt. Ik stem me op jou af en aan de hand daarvan gaan we kijken wat je nodig hebt, om zelf weer stappen te kunnen maken. Wat ik inzet is o.a. wat zijn jouw overtuigingen? en hoe kan je die positief ombuigen, praktische oefeningen, innerlijk kind, intuïtief schilderen, tekenen, visualisaties etc. Door coaching leer je zelf bewust te kijken naar je patronen en hoe je hier uit kan stappen. Je leven wordt steeds mooier en makkelijk, omdat je jezelf letterlijk bevrijd (oude patronen loslaten, overtuigingen loslaten of ombuigen, etc.).

Engelen en coaching

Een combinatie van deze twee werkt nog beter. Je bewustzijn wordt meegenomen waardoor je beter doorhebt wat je doet en wat je anders mag gaan inzetten.