Monique (engelenhealing)
Eefje geeft bij binnenkomst al een warm, welkom gevoel.
Een gevoel van, dat Praktijk Eefje de enige plek was waar ik in dat moment moest zijn.
De healing vindt plaats in een veilige, serene, liefdevolle ruimte die Eefje met haar aanwezigheid neerzet.
De Engelen-healing is een mooie bijzondere ervaring die met niets anders te vergelijken is.
Bij mij vond er een healing plaats op alle niveaus, iets wat ik nog nooit eerder heb ervaren.
Een transformatie is in gang gezet door de oprechte en zuivere liefdevolle aandacht van Eefje.
Het werkt daarna nog door en ik neem het mee in mijn dagelijks leven.
Een leven veranderde ervaring die ik van harte aanraad als er processen in je leven zijn waar je niet verder mee komt of gewoon even aandacht voor jezelf, een onderhoud.
Conclusie: ga de Engelen-healing ervaren bij deze lieve, wijze vrouw met een bijzondere gave.
Liefs Monique

Salina (engelenhealing)
Eefje heeft mij een hele fijne sessie gegeven. Ik stapte er heel open in en zou wel zien wat er mocht gebeuren. Ik vond het echt heel bijzonder om mee te maken en de weken erna is er stiekem toch het een en ander in gang gezet. Ik neem dat ook mee op de yogamat. Het helpt me enorm om te ontspannen en weer tot mezelf te komen. Het is lastig te omschrijven wat er precies gebeurt, maar je voelt enorm veel liefde, warmte en energie. Eefje is naar mijn mening wel spiritueel maar met beide voeten op de aarde en dat maakte het voor mij ook gemakkelijker om me open te stellen. Enorm bedankt voor deze healing. Het heeft mij veel gebracht…. Veel liefs Salina

Sam (engelenhealing):
“Ik zou oprecht iedereen een bezoek aan Eefje aanraden. De inzichten die ze mij heeft gegeven, mijn nieuw ontdekte gevoel waarmee ik vertrok na de sessie (en nog steeds mee rondloop twee weken later), het was echt een prachtige ontmoeting. De sessie zelf was erg relaxt, open en inspirerend. Uiteraard zal het voor iedereen anders zijn, maar voor mij bleek het exact wat ik nodig bleek te hebben op dat moment. Ik ga nu met mijn energie, inzichten en tips van Eefje “aan de slag”, en zal zeker nog een keer terugkomen. Dank! ”

Alexander (coaching):
“De persoonlijke sessies van Eefje hebben mij geleerd om los te komen van het denken en rust te vinden in mijn hoofd. Daarbij heeft zij mij handvatten gegegeven om dichter bij mezelf te komen zodat natuurlijke creativiteit weer kan bloeien. Hierdoor kan ik gedurende de dag meer vanuit mijn intuitie leven waardoor ik beter kan herkennen wat een fijn leven voor mij betekent. En daar ben ik Eefje bijzonder dankbaar voor!”

Annemieke (engelenhealing):
Tijdens de behandeling bij Eefje thuis in juli 2018 moest ik huilen. Alleen had ik geen verdriet, maar was het alsof ik toeschouwer was of alsof iemand mij ‘gebruikte’ om te huilen, maar niet op een onprettige manier. Ik kreeg het gevoel dat het mijn moeder was die zich huilend op mijn borst stortte. We hadden even contact en het voelde  eigenlijk heel normaal. Ze had nog niet los kunnen laten dacht ik. Dat gevoel heb ik ook vaak gehad in de afgelopen jaren. Door de behandeling heb ik het gevoel dat zij nu wel door is naar het Licht. Dus de behandeling was achteraf gezien meer voor haar geweest. Het was een hele bijzondere ervaring en het maakt mij (nog meer) duidelijk dat we verbonden zijn met een groter geheel . De nabespreking met Eefje was ook heel bijzonder, omdat ik hierover met haar kon praten alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Dat gaf een prettig en vertrouwd gevoel. Ik ben erg blij en dankbaar voor deze behandeling.

Janet (engelenhealing):
In maart 2018 heb ik eenbehandeling gehad bij Eefje. We hadden prettige muziek opgezet. Zodra Eefje mijn hand vastpakte begon de energie vanzelf te stromen. Ik voelde dat er veel emoties bij mij loskwamen, een prop zat in mijn keel. Naarmate de behandeling voortduurde werd mijn gevoel steeds lichter. Achteraf vertelde Eefje o.a. dat er veel “vuil” uit mijn keelchakra is gehaald. Het was fijn dat ze benoemde wat zij had ervaren en gezien. in de periode erna voelde ik mij beschermd en keek ik meer helder uit mijn ogen. Dit gaf me meer vertrouwen om verder te gaan met de stappen die ik in mijn leven aan het zetten was. Een hele bijzondere en mooie ervaring die mij zeker verder op weg geholpen heeft!

Susan (coaching):
“Tijdens de coaching sessies van Eefje viel het mij als eerste op dat zij mij erg goed op mijn gemak kon stellen. Dit veilige gevoel kwam met name, doordat zij echt luistert. 
Dit geeft mij een gevoel van vertrouwen. Naast haar invoelende talent, is Eefje ook praktisch ingesteld.
 Juist het praktische maakt het wat luchtiger en dat werkte voor mij in ieder geval erg goed.
 De oefeningen die we hebben gedaan waren best pittig en gingen diep, maar door een stuk relativerend vermogen weet Eefje op de juiste manier de scherpe rand ervan af te halen en de kern van het probleem te analyseren.”

Hanneke (2e spoortraject):
Eefje heb ik leren kennen al zoekend naar een nieuwe loopbaanrichting. Eefjes kracht is dat zij helder, duidelijk en rustig haar visie op jouw situatie geeft. Bij mij was het “Stop, eerst terug naar de basis”…niet meteen actie. Waar liggen je kwaliteiten en vaardigheden, wat voor waarden in een organisatie zijn belangrijk voor je en wat zijn mijn wensen dan als ik alles mix & mingle. Lastige klus. Soms, vaak ben ik het kwijt.
Eefje helpt mij op het rechte pad te blijven.
 Dient er zich teveel en tegelijk aan, dan helpt Eefje met de juiste vragen weer stappen te zetten, besluiten te nemen.
Ook al vond ik dat soms zo spannend.
Ik voel heel erg dat zij vanaf de zijlijn mij coacht. Ik durf haar steeds meer te vertrouwen. Heel dankbaar ben ik ook voor de lichaamsoefeningen waar zij mij mee begeleidde.
Dat gaf inzicht over items die ik wel wist maar die zo op een heel andere manier naar boven kwamen.
 Soms, vaak wil ik te snel, Eefje remt mij dan af. Want…die haastige spoed is echt niet goed. Bang voor leegte, confronteert zij mij daarmee. Waar ren ik voor weg. Durf ik het aan.
De eerste stap die ik nu ga nemen is een werkervaringsplek, anders dan meteen een 40-urige baan waar ik volgens oude patronen dan weer holder de bolder alle grenzen en mijn prive situatie voorbij vlieg.
 Ook ‘eng’ vind ik het om die ruimte te nemen, om te vertragen. Eefje coacht mij op de achtergrond. Stiekem wil ik haar nooit meer kwijt…ook al is zij af en toe best streng…maar ja…blijf anders ook in de groeven van die plaat hangen 😉

Chantal (2e spoortraject):
Ik heb Eefje leren kennen in 2015. Ze is voor mij een grote steun geweest.
Tijdens mijn re-intergratietraject ben ik er achter gekomen dat ik al jaren over mijn eigen grenzen heen ging. Enige tijd terug ben ik de figuurlijke betonnen muur tegengekomen.
 Samen met Eefje heb ik veel gesprekken gehad over mijn grenzen neerzetten en hoe dit mijn dagelijks leven steeds beinvloed.
Vrijwel vanaf het begin gaf Eefje aan dat mijn mening en gevoel van waarde zijn. Door de gesprekken kreeg ik meer invalshoeken te zien op situatie’s in mijn leven en hoe ik daar anders mee kon omgaan.
Eefje heeft een open, warme persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen, passie, gedegen kennis en
”dat stapje extra wat men soms nodig heeft”.
Het belangrijkste voor mij was dat ik van haar veel begrip en steun kreeg. Hierdoor voelde ik mij snel op mijn gemak en veilig. Mijn (zelf)vertrouwen begon te groeien.
 Samen met Eefje heb ik een werkervaringsplek gevonden, waar ik veel kon neerzetten en uitproberen wat ik met Eefje besproken had.
Eefjes begeleiding heeft mij persoonlijk veel gebracht, niet alleen op zakelijk niveau maar ook van mens tot mens.
Ik raad haar daarom zeker van harte aan!

Karin (2e spoortraject):
Toen ik voor het eerst bij Eefje kwam was mijn energie level erg laag. Ik was maar aan het malen over een carrière switch. Dit deed ik vooral met mijn hoofd. De vraag ‘wat kan ik nou eigenlijk?’ kwam steeds naar boven?
Eefje heeft mij geholpen om weer terug te gaan naar mijn gevoel, waardoor er een nieuwe vraag ontstond; wat wil ik nou eigenlijk? En de vervolg vraag was hoe gaan we dat samen realiseren.
Ik kreeg van Eefje pittige opdrachten die soms net even buiten mijn comfort zone waren. Hierdoor ging ik steeds kleine uitdagingen aan. En dat was goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik heb gesprekken gevoerd en heb snuffelstages gelopen op plekken waar ik anders nooit zou komen.
Eefje weet goed de juiste stapjes te maken, waardoor het proces haalbaar is.
Ik ben nog niet op de juiste plek, maar er rollen wel verschillende balletjes. En het belangrijkste is dat ik weer energie heb en de uitdagingen weer aanpak.
Keuzes maken moet je zelf doen, hoe lastig dat ook is er is. Niemand kan mij vertellen wat de juiste weg is. Eefje staat voor mij als een soort professionele vriendin aan de zijlijn, en doordat zij echt naar mij luistert, mij steunt maar vooral aanmoedigt op momenten dat ik het spannend vind, ben ik gekomen waar ik nu ben. Dank je wel!