Susan:
“Tijdens de coaching sessies van Eefje viel het mij als eerste op dat zij mij erg goed op mijn gemak kon stellen. Dit veilige gevoel kwam met name, doordat zij echt luistert. 
Dit geeft mij een gevoel van vertrouwen. Naast haar invoelende talent, is Eefje ook praktisch ingesteld.
 Juist het praktische maakt het wat luchtiger en dat werkte voor mij in ieder geval erg goed.
 De oefeningen die we hebben gedaan waren best pittig en gingen diep, maar door een stuk relativerend vermogen weet Eefje op de juiste manier de scherpe rand ervan af te halen en de kern van het probleem te analyseren.”

Hanneke:
Eefje heb ik leren kennen al zoekend naar een nieuwe loopbaanrichting. Eefjes kracht is dat zij helder, duidelijk en rustig haar visie op jouw situatie geeft. Bij mij was het “Stop, eerst terug naar de basis”…niet meteen actie. Waar liggen je kwaliteiten en vaardigheden, wat voor waarden in een organisatie zijn belangrijk voor je en wat zijn mijn wensen dan als ik alles mix & mingle. Lastige klus. Soms, vaak ben ik het kwijt.
Eefje helpt mij op het rechte pad te blijven.
 Dient er zich teveel en tegelijk aan, dan helpt Eefje met de juiste vragen weer stappen te zetten, besluiten te nemen.
Ook al vond ik dat soms zo spannend.
Ik voel heel erg dat zij vanaf de zijlijn mij coacht. Ik durf haar steeds meer te vertrouwen. Heel dankbaar ben ik ook voor de lichaamsoefeningen waar zij mij mee begeleidde.
Dat gaf inzicht over items die ik wel wist maar die zo op een heel andere manier naar boven kwamen.
 Soms, vaak wil ik te snel, Eefje remt mij dan af. Want…die haastige spoed is echt niet goed. Bang voor leegte, confronteert zij mij daarmee. Waar ren ik voor weg. Durf ik het aan.
De eerste stap die ik nu ga nemen is een werkervaringsplek, anders dan meteen een 40-urige baan waar ik volgens oude patronen dan weer holder de bolder alle grenzen en mijn prive situatie voorbij vlieg.
 Ook ‘eng’ vind ik het om die ruimte te nemen, om te vertragen. Eefje coacht mij op de achtergrond. Stiekem wil ik haar nooit meer kwijt…ook al is zij af en toe best streng…maar ja…blijf anders ook in de groeven van die plaat hangen 😉

Chantal:
Ik heb Eefje leren kennen in 2015. Ze is voor mij een grote steun geweest.
Tijdens mijn re-intergratietraject ben ik er achter gekomen dat ik al jaren over mijn eigen grenzen heen ging. Enige tijd terug ben ik de figuurlijke betonnen muur tegengekomen.
 Samen met Eefje heb ik veel gesprekken gehad over mijn grenzen neerzetten en hoe dit mijn dagelijks leven steeds beinvloed.
Vrijwel vanaf het begin gaf Eefje aan dat mijn mening en gevoel van waarde zijn. Door de gesprekken kreeg ik meer invalshoeken te zien op situatie’s in mijn leven en hoe ik daar anders mee kon omgaan.
Eefje heeft een open, warme persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen, passie, gedegen kennis en
”dat stapje extra wat men soms nodig heeft”.
Het belangrijkste voor mij was dat ik van haar veel begrip en steun kreeg. Hierdoor voelde ik mij snel op mijn gemak en veilig. Mijn (zelf)vertrouwen begon te groeien.
 Samen met Eefje heb ik een werkervaringsplek gevonden, waar ik veel kon neerzetten en uitproberen wat ik met Eefje besproken had.
Eefjes begeleiding heeft mij persoonlijk veel gebracht, niet alleen op zakelijk niveau maar ook van mens tot mens.
Ik raad haar daarom zeker van harte aan!

Karin:
Toen ik voor het eerst bij Eefje kwam was mijn energie level erg laag. Ik was maar aan het malen over een carrière switch. Dit deed ik vooral met mijn hoofd. De vraag ‘wat kan ik nou eigenlijk?’ kwam steeds naar boven?
Eefje heeft mij geholpen om weer terug te gaan naar mijn gevoel, waardoor er een nieuwe vraag ontstond; wat wil ik nou eigenlijk? En de vervolg vraag was hoe gaan we dat samen realiseren.
Ik kreeg van Eefje pittige opdrachten die soms net even buiten mijn comfort zone waren. Hierdoor ging ik steeds kleine uitdagingen aan. En dat was goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik heb gesprekken gevoerd en heb snuffelstages gelopen op plekken waar ik anders nooit zou komen.
Eefje weet goed de juiste stapjes te maken, waardoor het proces haalbaar is.
Ik ben nog niet op de juiste plek, maar er rollen wel verschillende balletjes. En het belangrijkste is dat ik weer energie heb en de uitdagingen weer aanpak.
Keuzes maken moet je zelf doen, hoe lastig dat ook is er is. Niemand kan mij vertellen wat de juiste weg is. Eefje staat voor mij als een soort professionele vriendin aan de zijlijn, en doordat zij echt naar mij luistert, mij steunt maar vooral aanmoedigt op momenten dat ik het spannend vind, ben ik gekomen waar ik nu ben. Dank je wel!