Samen met jou kunnen we kijken waar je goed in bent en waar jij vrolijk van wordt. Graag wil ik dat jij weer in je kracht komt te staan en dat je kan leven vanuit jouw hart. Zodat jij de dingen kan doen waar je energie van krijgt en weer volop kan genieten van het leven!

Wat ik belangrijk vind in mijn werk is dat jij belangrijk bent en dat iedereen anders is, daardoor heeft ook iedereen een andere begeleiding nodig. Door mijn ervaring en intuïtie in te zetten, kan ik met je meekijken en mijn begeleiding aanpassen die bij jou aansluit.

Ik kan je helpen met:
– Individuele begeleiding;
– weer lekker in je vel zitten;
– omgaan met burn-outklachten;
– weer kunnen voelen;
– Onzekerheid issues;
– leren aangeven van grenzen;
– Emoties onder controle krijgen;
– leren omgaan met chronische vermoeidheidsklachten;
– Loopbaancoaching;
– Heb je het gevoel vast te zitten in je werk?
– Dertigerscrisis (Is dit het nou?).