15 jaar geleden deed ik vooral wat er van mij verwacht werd. Ik deed een studie, ik zocht werk, maar ook hielp ik veel mensen. Hierdoor vergat ik mijzelf. Wat wil ik? Wat kan ik? En hoe komAfbeeldingeefje ik daar?
Ik wist dat ik veel kwaliteiten in mij had, maar deze wilde maar niet te voorschijn komen. Ik kon er niet bij. Daarnaast merkte ik dat ik anders was dan de mensen om mij heen. Ik paste niet in het verwachte plaatje van de buitenwereld. Ik snapte de buitenwereld (soms) niet en sloot daardoor mijn gevoel af om mij zelf te beschermen. Mensen om mij heen begrepen mij niet en hierdoor voelde ik mij vaak alleen. Ook was mijn verantwoordelijkheidsgevoel erg groot. Daardoor vond ik het erg moeilijk om voor mijzelf te kiezen en te weten wie ik nu echt was.

Na de ziekte van pfeiffer en een burn-out was ik er helemaal klaar mee.
Ik besloot het roer drastisch om te gooien. Ik nam de tijd voor mijzelf en wilde uitzoeken wie ik nu was en wat ik nu wilde. En het antwoord kwam snel. Iets met psychologie. Ik begon met een opleiding kindercoach en vandaar uit een 4 jarige opleiding psychologie. Ik ging met mijzelf aan de slag en leerde hoe ik kon omgaan van denken uit het hoofd naar voelen en leven vanuit mijn hart. Vertrouwen op mijn intuïtie. Het ging met vallen en opstaan, maar steeds beter voelde ik wat echt goed voor was me was. Hierdoor kon ik mij van binnenuit steeds beter laten zien en bij mijzelf blijven. Vanaf mijn 18e ben ik bezig met diverse therapieën, workshops, opleidingen en trainingen. Ik heb o.a. nei-therapie, spyer-therapie, pri, reiki, intuïtie, haptonomie, yoga, psychologie op zielsniveau, meditatie en visualisatie gedaan. Zo kwam ik er achter dat er meer is tussen hemel en aarde. En dat men veel met energie kan doen. Veel mensen zeggen vaak dat het goed met ze gaat, maar als ik met ze in verbinding sta voel ik vaak heel andere dingen. Hierdoor kan ik bij mensen vaak de kern naar boven halen waar het nu echt om draait. Ik houd van resultaat. Je gaat altijd met iets naar huis waar je weer mee verder kan. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en niets is raar of vreemd. Mocht je je verlegen of ongemakkelijk voelen om iets wat je moeilijk vindt te vertellen, dan vinden wij daar samen onze weg wel in.

Herken jij jezelf in mijn verhaal? Ik help je graag om weer in verbinding te staan met jezelf. Zodat je je eigen antwoorden van binnenuit kan vinden en dat je weer volop kan genieten en leven vanuit je hart en intuïtie. Dat jij jezelf begrijpt en daar door niet meer eenzaam hoeft te voelen. En tot slot dat je echt weet wie jij bent en wat je wilt en wat je kan. Dan nog dit:
Ik ben een echt mensen mens. Nieuwsgierig naar verschillende culturen. Ik mag ontzettend graag reizen, mijn favoriete bestemmingen zijn landen met een andere cultuur en verhaal. Meeleven tussen de bevolking. Hierdoor zie je dat mensen op verschillende manieren met hun problemen omgaan en diverse oplossingen hebben. Dit zie je ook terug in mijn werk. Ik neem al mijn ervaringen en intuïtie mee en daardoor is er niet een methode die passend is. Ik sluit me aan bij wat voor jou passend is.
’s Nachts mag je me wakker maken voor vers fruit, chocola en een latte machiato. Ik doe aan yoga en volg af en toe een workshop. Ik mag graag uiteten gaan, een bioscoopje pakken of een weekendje weg. En als laatste houd ik ontzettend van felle kleuren die ik graag laat terugkomen in mijn kleding en schoenen. Want daar kun je immers nooit genoeg van hebben;-0

Denk je dat wij een ”match” zijn en ik iets voor je kan betekenen? Wil je een gratis (skype)sessie aanvragen of heb je nog vragen, neem dan contact met me op.
Ik hoor graag van je!